Image

SSM satsar på snabb uppkoppling

Bostäder SSM vill utveckla efterfrågade bostäder i Stockholmsregionen. Undersökningar visar att deras målgrupp framför allt konsumerar media digitalt, och därför är möjligheten till bra uppkoppling viktig.
Publicerad den 10 Februari 2016
SSM vill kunna erbjuda sina kunder snabb uppkoppling. Bild: SSM
SSM vill kunna erbjuda sina kunder snabb uppkoppling.

– Vi utvecklar bostäder utifrån vår målgrupps behov och för våra kunder är en bra uppkoppling lika naturligt som varmt och kallt vatten i kranen, säger Mattias Roos, vd för SSM.

SSM har nu skrivit ett avtal med Com Hem för att kunna bredbandstjänster till hastigheten 1000/1000 Mbit/s.

– Då SSM har höga ambitioner för sina kunders boende, är det hedrande att bli vald som leverantör för att möjliggöra underhållningstjänster och nyttotjänster genom våra snabba bredbandstjänster och Sveriges bredaste TV-utbud, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

De första kunderna som får nyttja den snabba uppkopplingen är de som flyttar in i projekten Rosteriet i Liljeholmen och ND Studios i Norra Djurgårdsstaden. Com Hem kommer även att leverera bredband till SSM:s projekt Bromma Tracks, The Lab, Turbinhallen och West Side Solna.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY