Image

SSM rekryterar – ett steg närmare notering

Bolag SSM Holding har rekryterat Ann-Charlotte Johansson till kommunikations- och IR-chef som ett ytterligare steg i att förbereda bolaget inför en eventuell notering på Nasdaq Stockholm.
Publicerad den 11 Augusti 2016
Ann-Charlotte Johansson. Bild: SSM
Ann-Charlotte Johansson.

Ann-Charlotte Johansson har varit verksam inom kommunikationsområdet i drygt 20 år och har haft en rad seniora positioner på bland annat Intellecta Corporate, Hallvarsson & Halvarsson, Svenska Röda Korset och är i dag kommunikations- och IR-direktör på Scandic Hotels Group.

På SSM kommer Ann-Charlotte Johansson att ansvara för bolagets övergripande kommunikation samt IR och ingå i SSM:s ledningsgrupp. Ann-Charlotte Johansson tillträder rollen senast under december 2016.

– Ann-Charlotte har en bred och gedigen bakgrund av strategisk och finansiell kommunikation. Den erfarenhet och nätverk som Ann- Charlotte tar med sig blir ett viktigt bidrag i SSM:s arbete framåt, säger Mattias Roos, verkställande direktör för SSM.

– SSM har en inspirerande vision och potential för betydande tillväxt. Jag ser fram emot möjligheten att få delta i bolagets fortsatta utveckling, säger Ann-Charlotte Johansson.

Som tidigare kommunicerats har SSM valt SEB tillsammans med ABG Sundal Collier som rådgivande banker och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå som juridisk rådgivare i arbetet med att förbereda bolaget inför en eventuell börsnotering.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige