Image

SSM rekryterar produktutvecklare

Karriär SSM anställer Ulrica Thelin till en ny roll som produktutvecklare. Hon har tidigare jobbat som projektledare inom SSM:s marknadsavdelning och är i dag försäljningschef på Genova Property Group.
Publicerad den 21 Februari 2017
Ulrica Thelin. Bild: SSM
Ulrica Thelin.

Ulrica Thelin har en gedigen utbildning och en bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hon studerar för närvara till en executive MBA vid Stockholms universitet och har sedan tidigare en utbildning inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm samt juriststudier från Stockholms universitet. Ulrica Thelin är även registrerad fastighetsmäklare och är i dag försäljningschef på Genova Property Group.

– SSM:s vision är att verka för en bostadsmarknad med plats för många fler människor. Av den anledningen är det viktigt att vår konceptuella produktutveckling kontinuerligt tänker i nya banor för att möta våra kunders önskemål, behov och plånbok. Ulrica får en viktig roll inom SSM för att på ett kreativt och nydanande sätt utveckla vårt kunderbjudande så att fler människor ska ha möjlighet att kunna bo bra, säger Mattias Roos, vd för SSM.

– SSM har ett superspännande och inspirerande kundlöfte i ”Bo mindre. Lev större”. Jag ser fram emot att få återvända till SSM för att jobba med och vidareutveckla kunderbjudandet till morgondagens urbaniter, som är SSM:s målgrupp, säger Ulrica Thelin-

Ulrica Thelin börjar i maj 2017 och kommer att rapportera till vd Mattias Roos.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY