Image

SSM förstärker inom affärsutveckling

Bolag SSM Holding har utökat sitt team inom affärsutveckling med Stefan Jonsson, från Veidekke, samtidigt som Erik Lemaitre har utsetts till affärsutvecklingschef.
Publicerad den 17 Oktober 2016
Eric Lemaitre och Stefan Jonsson. Bild: SSM
Eric Lemaitre och Stefan Jonsson.

Erik Lemaitre är byggekonom från Ecole Saint Lambert i Paris, har en gedigen erfarenhet inom affärsutveckling och har jobbat inom SSM sedan 2013. Han har tidigare jobbat som affärsutvecklare och projektledare inom NCC samt Nexity.

Stefan Jonsson, civilingenjör från CTH, har tillträtt som affärsutvecklare och har en omfattande erfarenhet från affärsutveckling och projektledning från bland annat Veidekke och JM.

– Efterfrågan på våra bostäder är stark och vi fortsätter att vara positiva om marknadsförutsättningarna även framöver. Med förstärkningen av vårt team inom affärsutveckling ökar vi ytterligare vår förmåga till att realisera våra tillväxtplaner, säger Mattias Roos, vd för SSM.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige