Image

SSM anställer ny projektchef

Karriär SSM har under den senaste månaden anställt en projektchef mark, en platschef och två produktionsledare.
Publicerad den 9 December 2015
Martin Widlund. Bild: SSM
Martin Widlund.

SSM välkomnar Martin Widlund som projektchef mark, en tjänst som man upprättat då komplexiteten i bolagets stora projekt ställer ökade krav på avancerad kunskap inom sanering, mark och grundläggningsfrågor.

Martin Widlund har bland annat en mångårig erfarenhet av nyproduktion av fastigheter och komplexa markentreprenader. Hans uppgift kommer att bli att säkerställa att bolagets köp och projekteringar optimeras avseende rådande markförutsättningar, att bistå projekten med upphandling av entreprenörer samt att stötta produktionen under projektens genomförande.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY