Image

Spelkoncept tar plats hos Lundbergs i Norrköping

Uthyrning Escape House har funnits i Göteborg i ett år. Nu tar utbrytarspelskonceptet plats i skaparnas hemstad Norrköping.
Publicerad den 22 Augusti 2016
Annons
Image

Bröderna Petter och Gusten Danielson från Norrköping upptäckte tillsammans med Gustens sambo Sabrina Zancotti utbrytarverksamheten under en resa till Australien. Efter att ha tagit med sig idén till Sverige och Göteborg tar de den nu till sin hemstad.

Escape House har funnits i 1 år i Göteborg och är ett utbrytarspel där en grupp människor blir inlåsta i ett okänt rum fyllt med mystiska meddelanden och föremål.

Innan tiden runnit ut måste de tillsammans ha lyckats bryta sig ut. Det är en kombination av påhittighet, klurighet och samarbete som belönas.

Från och med lördag 20 augusti finns Escape House i källaren på Linden. Det är i Team Sportias gamla lokaler som de olika rummen har byggts upp.

- Det här ligger helt i linje med det vi vill skapa i citykärnan; ett brett utbud med spännande upplevelser som gör att du både vill och kan spendera en hel dag här, säger Alexander Gil, kommersiell förvaltare på Lundbergs.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY