Image
Bild: Istock

Solklockan köper mindre bostadsportfölj i Västervik

Transaktioner Solklockan förvaltning köper genom bolagsaffär en mindre bostadsportfölj i Västervik med sammanlagt 41 hyreslägenheter om totalt 2 177 kvadratmeter, fördelat på två fastigheter. Tillträdet var i mitten av juni.
Publicerad den 23 Juni 2022
Annons
Image
Ankaret 11. Bild: Huskronan
Ankaret 11.

Fastigheterna är centralt belägna i Västervik och fullt uthyrda. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 39 miljoner kronor med en hyresnivå om cirka 2,6 miljoner kronor. Säljare är Huskronan och rådgivare till säljaren var Zelvio.

Fastigheterna Slipen 4 och Ankaret 11 är i gott skick och återspeglar Västerviks karaktär väl enligt Fredrik Delborn som kommer sköta förvaltningen av fastigheterna i Västervik. Han ser en positiv utveckling av Västervik som ort och ser gärna fler förvärv framöver.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige