Image
Na-kd köper i Landskrona.
Na-kd köper i Landskrona. Bild: CH Square

Snabbväxande modebolaget köper logistikfastighet

Transaktioner CH Square säljer fastighet i Landskrona till Na-kd.
Publicerad den 5 November 2020

Överenskommelsen avser fastigheten Kronan 5, med en byggnad om totalt cirka 23 000 kvadratmeter och som i dagsläget är fullt uthyrd till Na-kd. Fastigheten stod klar i början av juli 2020 efter ett rekordsnabbt lagerbygge från scratch. Fastigheten är en av fem finalister och tävlar om att bli Årets Logistiketablering 2020. Den nya ägaren tillträder fastigheten den 16 november 2020.
– Na-kd har ett optionsavtal som ger dem rätt att förvärva fastigheten. Att de väljer att nyttja denna option visar att våra egenutvecklade fastigheter är attraktiva. Vi är stolta över att kunna lämna över en sådan fastighet till Na-kd, säger Jan Lindberg, styrelseordförande i CH Square.
– Vi är supernöjda med vårt nya automatiserade lager som är perfekt lämpat för vår internationella e-handel och snabba tillväxtresa. Vi hade från början en riktigt tight tidsplan för att vara igång innan Black Week 2020 och byggnaden stod till och med klar en månad före plan. CH Square har visat på stort kunnande och engagemang i processen. Vi tackar för ett gott samarbete och en fantastisk fastighet, säger Oscar von Konow, COO på Na-kd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY