Image
Snabbgross Club öppnar nu i Karlstad.
Snabbgross Club öppnar nu i Karlstad. Bild: Axfood

Snabbgross Club öppnar ny butik i Karlstad

Bygg/Arkitektur Axfoods restauranggrossist Snabbgross fortsätter satsningen på sitt medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club och öppnar ytterligare en butik. I början av nästa år konverteras den befintliga Snabbgrossbutiken i Örsholmen i Karlstad till en Snabbgross Club.
Publicerad den 23 September 2024

– Det känns väldigt kul att expandera vårt nya och medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club till Karlstad. Det har varit ett framgångsrecept på de orter där vi redan öppnat, och jag tror vi kommer fylla en lucka på marknaden även i Karlstad. Satsningen skapar också möjlighet att stärka erbjudandet till våra befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross.

I samband med konverteringen utökas också sortimentet med konsumentanpassade artiklar.

Snabbgross har i dagsläget 31 butiker runt om i landet. Tio av dessa är Snabbgross Club, där konsumenter kan handla direkt från Axfoods restauranggrossist. Butiken på Östanvindsgatan 14 i Örsholmen i Karlstad blir således den elfte Snabbgross Club-butiken. Övriga Snabbgross Club finns i Danderyd och Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö, Sundsvall, Luleå, Västerås och Halmstad.

I dagsläget har Snabbgross Club fler än 100 000 registrerade medlemmar och målsättningen är att fortsätta expansionen av konceptet över tid.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige