Image

Skanskas kommunikationsdirektör lämnar

Karriär Kommunikationsdirektör Katarina Grönwall lämnar Skanska för att börja på Handelsbanken. Arbetet med att rekrytera en efterträdare har inletts.
Publicerad den 22 November 2017
Katarina Grönwall. Bild: Skanska
Katarina Grönwall.

Även på Handelsbanken kommer Katarina Grönwall att arbeta som kommunikationsdirektör, samt ingå i ledningsgruppen. Hon tillträder sin nya tjänst senast den 10 maj 2018.

– Katarina har varit drivande i att utveckla Skanska till ett modernt företag som tar aktiv del i samhällsdebatten. Hon har också höjt medvetenheten internt om kommunikationens betydelse för att nå affärsplanens mål. Katarina har också varit en mycket uppskattad chef och kollega och jag önskar henne lycka till i hennes nya tjänst, säger Johan Karlström, vd och koncernchef på Skanska.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige