Image

Skanska gör dubbla uthyrningar i Sthlm New

Uthyrning Spelbolaget Mutate och cafékedjan Waynes Coffee är de senaste tillskotten i Sthlm New Creative Business Spaces i Hammarby Sjöstad.
Publicerad den 21 December 2016
Sthlm New. Bild: Skanska
Sthlm New.

Mutate, spelbolaget bakom Dream Legends, flyttar från Centralplan till Hammarby Sjöstad och det nya kontorsområdet Sthlm New. Planerad inflytt är satt till andra kvartalet 2017 och Mutate blir därmed det andra spelbolaget efter Arrowhead som flyttar till fastigheten Sthlm Seaside.

– Vi är mycket glada och ser fram emot att flytta in i Sthlm Seaside och en ny lokal som är skräddarsydd för vår verksamhet. Som ett ungt och modernt dataspelsföretag är fokus att främja en engagerande, kreativ och innovativ miljö, säger Christian Perez, ägare och grundare till Mutate AB.  
Även cafékedjan Waynes Coffee etablerar sig i Sthlm 03 och flyttar in i 188 kvadratmeter på entréplan. De utgör ett välkommet tillskott till gatulivet och under sommartid kommer man kunna dricka sitt kaffe på uteserveringen.

– Sthlm New är ett spännande område och Waynes blir ett bra tillskott i gatulivet längs med Hammarby Allé. Vi kommer satsa på ett stort urval av luncher och frukostar och en hemtrevlig atmosfär och företagen runt omkring kan beställa sin catering från oss, säger Dimitris Polianidis, franchisetagare på Waynes Coffee.

– Det är kul att attrahera ytterligare ett spelbolag till Seaside och en känd cafékedja till området. Vi ska skapa ett riktigt snyggt och trevligt område tillsammans och jag hoppas att de båda ska trivas och utvecklas i Sthlm New, säger Billy Forsell, som ansvarat för uthyrningarna i Sthlm New.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige