Image
Bild: Istock

Skåneporten köper fastighet intill E6 i Falkenberg

Transaktioner Skåneporten Fastigheter har fått möjligheten att utveckla området intill E6 vid avfart 50, Skreamotet, i Falkenberg.
Publicerad den 29 Mars 2023

Upplåtare är Svenska kyrkan genom Göteborgs stifts prästlönetillgångar.
– Vi upplåter marken till en professionell och välrenommerad aktör som har stor erfarenhet av handel i trafiklägen, säger Per-Erik Hallin, egendomsförvaltare Göteborgs stift.

Fastigheten ligger precis intill E6 som trafikeras av cirka 50 000 fordon dagligen. Skåneporten är tillsammans med Falkenbergs kommun i färd att ta fram en detaljplan för området.
– Det är ett fantastiskt handels- och serviceläge, en attraktiv mötesplats intill E6 med närhet till Falkenberg och Skrea strand. Vår ambition är att utveckla området och komplettera befintliga funktioner med mer servicehandel, säger Andreas Meyer, vd för Skåneporten Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige