Image
Sizes rekryterar Anna-Carin Bjelkeby från Zengun som ny CFO.
Sizes rekryterar Anna-Carin Bjelkeby från Zengun som ny CFO. Bild: Sizes

Sizes rekryterar från Zengun

Karriär Industriella tillverkaren av flerbostadshus, Sizes, förstärker. Anna-Carin Bjelkeby, tidigare på Zengun Group AB, kliver in i rollen som CFO.
Publicerad den 17 Augusti 2021

– Med Sizes industriella produktion tillverkas och levereras hållbara bostäder på kortare tid till ett attraktivt pris med målet att fler ska ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Sizes växer i takt med nya projekt, därför känns det fantastiskt att välkomna Anna-Carin Bjelkeby som kommer att fylla en viktig roll med sin erfarenhet och kompetens för Sizes fortsatta utveckling, säger Niklas Andersson, grundare och vd på Sizes.

– Jag är både stolt och glad att bli en del av teamet som ska fortsätta resan med att tillverka hus med låg klimatpåverkan. Med mina erfarenheter ser jag fram emot att bidra till fortsatt utveckling och arbetet med lönsam tillväxt, säger Anna-Carin Bjelkeby.

Anna-Carin Bjelkeby har lång erfarenhet inom finansiell rapportering, förvärv, börsnotering och upphandling, senast i rollen som CFO på Zengun Group AB.

Tidigare har hon arbetat som bland annat CFO på FM Mattsson Mora Group, auktoriserad revisor och delägare i PricewaterhouseCoopers AB och Business Controller på GEAB AB.

Anna-Carin Bjelkeby tillträdde som CFO den 9:e augusti och verkar i Stockholm.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige