Image
Sigillet Fastighets AB köper fastigheten Masthugget 4:11 i centrala Göteborg och planerar att bygga om den till 55 bostadslägenheter.
Sigillet Fastighets AB köper fastigheten Masthugget 4:11 i centrala Göteborg och planerar att bygga om den till 55 bostadslägenheter. Bild: Sigillet Fastighets AB

Sigillet köper i centrala Göteborg

Transaktioner Sigillet köper ett tidigare äldreboende i centrala Göteborg och planerar att göra om den 2 000 kvadratmeter stora fastigheten till bostadslägenheter.
Publicerad den 6 Maj 2014
Henrik Nilsson. Bild: Sigillet Fastighets AB
Henrik Nilsson.

Sigillet Fastighets AB har köpt fastigheten Masthugget 4:11 i Göteborg. Fastigheten är belägen hörnet Nordhemsgatan/Fjärde Långgatan och byggd 1994, har en uthyrbar yta på 2 000 kvadratmeter och var tidigare ett äldreboende. Fastigheten kommer byggas om till 55 bostadslägenheter.

Säljare är en privatperson.

Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra köpeskillingen.

Fastighetssverige uppskattar det underliggande fastighetsvärdet till mellan 50 och 60 miljoner kronor.

Rådgivare till köparen har varit Savills.

- Vi är mycket glada och tacksamma för att erhållit möjlighet att förvärva en bra och välbyggd fastighet i ett av Göteborgs mest attraktiva lägen, säger Henrik Nilsson, vd Sigillet Fastighets AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige