Image

Shawn Hurley rekryteras till Skanska

Karriär Shawn Hurley har utsetts till ny Business Unit President för Skanska USA Commercial Development (CDUS). Han ersätter Mats Johansson, som börjar som Co-Chief Operating Officer för USA Building, från den 1 januari 2016.
Publicerad den 28 Oktober 2015
Shawn Hurley. Bild: Skanska AB
Shawn Hurley.

– Shawn har gjort ett mycket bra jobb i Boston de senaste åren. Han har skapat en stabil organisation och på ett imponerande sätt byggt upp en stark verksamhet på den marknaden. Hans ledarskap och affärsmannaskap kommer att vara stora tillgångar när han ska leda CDUS in i nästa affärsplan, säger Claes Larsson, vice vd för Skanska AB.

Shawn Hurley är i dag vice vd och regionchef för CDUS i Boston. Han kommer att ersättas av Charles Leatherbee, Vice President på CDUS Boston.

Som Co-COO för USA Building kommer Mats Johansson nu att ansvara för verksamheterna i Connecticut, Massachusetts och Washington, DC.

– Mats har varit den drivande kraften i att bilda och leda CDUS från en start-up 2009 till den enormt framgångsrika verksamhet det är i dag. Mats bakgrund, djupa erfarenhet och ledaregenskaper kommer att vara värdefulla i att stödja USA Buildings utveckling, säger Claes Larsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige