Image

Sex personer lämnar Cityhold – en av dem är vd:n

Bolag I samband med sammanslagningen av Cityhold och TIAA-CREEF som kommunicerades nu i augusti blir sex personer övertaliga och lämnar bolaget. En av dem är Lisa Flodin, tillförordnad vd.
Publicerad den 25 September 2015
Lisa Flodin. Bild: Cityhold
Lisa Flodin.

Det svenska bolaget Cityhold läggs ner och huvudkontoret i Stockholm stängs när överföringsprocessen är klar nu i slutet av september.

I stället bildas Cityhold Office Partnership som kommer att drivas från Luxemburg.

- Det stämmer att sex personer blir övertaliga och lämnar bolaget, säger Ossian Ekdahl, kommunikationschef på Första AP-fonden till Fastighetssverige.

Lisa Flodin jobbar kvar som tillförordnad vd tills överföringsprocessen är klar. Vad hon ska göra därefter är inte helt klart ännu.

- Nej, inget är bestämt men jag har en del saker jag funderar över, säger Lisa Flodin till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige