Image

Sex personer lämnar Cityhold – en av dem är vd:n

Bolag I samband med sammanslagningen av Cityhold och TIAA-CREEF som kommunicerades nu i augusti blir sex personer övertaliga och lämnar bolaget. En av dem är Lisa Flodin, tillförordnad vd.
Publicerad den 25 September 2015
Lisa Flodin. Bild: Cityhold
Lisa Flodin.

Det svenska bolaget Cityhold läggs ner och huvudkontoret i Stockholm stängs när överföringsprocessen är klar nu i slutet av september.

I stället bildas Cityhold Office Partnership som kommer att drivas från Luxemburg.

- Det stämmer att sex personer blir övertaliga och lämnar bolaget, säger Ossian Ekdahl, kommunikationschef på Första AP-fonden till Fastighetssverige.

Lisa Flodin jobbar kvar som tillförordnad vd tills överföringsprocessen är klar. Vad hon ska göra därefter är inte helt klart ännu.

- Nej, inget är bestämt men jag har en del saker jag funderar över, säger Lisa Flodin till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige