Image
Sernekes vd Ola Serneke och ordförande Jan Johansson.
Sernekes vd Ola Serneke och ordförande Jan Johansson. Bild: Serneke

Sernekes styrelse utser extern granskare

Bolag Advokat Biörn Riese har av styrelsen i Serneke Group fått uppdraget att granska vd:n Ola Sernekes kommunikation och kommentarer i Avanzas forum.
Publicerad den 3 Februari 2021

Styrelsens ordförande Jan C Johansson kommenterar uppdraget till extern granskare:

– Vi arbetar med högsta prioritet och avser att skyndsamt och transparent redovisa styrelsens bedömning av det som inträffat. Till grund för vårt arbete krävs en saklig och oberoende granskning.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige