Image
Kristian Sundborn.
Kristian Sundborn. Bild: CBRE

Seglar för flickorna i Sierra Leone

Bolag Med start i morgon genomför CBRE:s uthyrare Kristian Sundborn ett seglingsäventyr tillsammans med svenska landslagsseglare. Syftet är att samla pengar till välgörenhet.
Publicerad den 6 Oktober 2015

De ska segla laserjolle från Göteborg till Strömstad. Seglatsen kommer att få ta maximalt tre dygn i anspråk vilket gör det till en tuff prestation som är både väderberoende och krävande. Teamet kommer att bestå av fyra laserjollar.

CBRE arbetar tillsammans med Plan International för att samla ihop pengar till välgörenhet. Målet är att bidra till ett bättre liv för en hel generation barn och ungdomar, med ett särskilt fokus på flickornas situation, i ett av världens fattigaste länder – Sierra Leone.

- Mitt mål är att få åtminstone fem företag att donera minst 10 000 kronor vardera. Jag har kontakt med flera företag som stöttar projektet och det ser redan ut som om målet kommer att överträffas. Varje krona gör stor skillnad för barnen i Sierra Leone. Jag känner att tajmingen för att göra denna satsning ligger rätt i tiden och jag känner att jag också vill bidra på något sätt, säger Kristian Sundborn, till vardags uthyrare för industri- och logistiklokaler på CBRE i Göteborg.

- Detta är ytterligare ett av de projekt vi arrangerar inom CBRE EMEA för att samla in pengar till Plan International. Vi är oerhört stolta över det engagemang våra anställda visar för detta insamlingsprojekt, inte minst Kristian Sundborn som verkligen gör någonting extra, säger Louise Pergament, charity officer för CBRE i Sverige.

För den som vill bidra till projektet; märk insättningen med ”CBRE seglingsprojekt, PLAN International” BG 900-7311 PG 900731-1.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige