Image

SEB öppnar nytt i Mood-kvarteret

Uthyrning Mood-kvarteret i Stockholm utvecklas av AMF Fastigheter där SEB nu etablerar sig i nya lokaler på 1 200 kvadratmeter.
Publicerad den 29 Juni 2017

SEB:s nya kontor får ingång från Mäster Samuelsgatan 28-32.

– När lokalerna först fångade vårt intresse var känslan och möjligheterna i kvarteret avgörande. Genom att etablera oss här ser vi en potential för att skapa nya affärsrelationer och finnas nära våra kunder i city, säger Pär Björn, regionchef på SEB. 

Det nya kontoret kommer att öppna i juli.

– Samarbetet med SEB har varit otroligt givande. Vi har haft en lång dialog där vi vridit och vänt på möjligheterna med hur de bäst möter kvarterets potential på den här ytan. För Mood-kvarteret som helhet blir det ett tillskott som bidrar till den storstadsbrokighet som ger kvarteret kontraster och liv, säger Magnus Carlsson, försäljningsansvarig på AMF Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige