Image
Lennart Schuss startar investeringsbolag tillsammans med Peder Johnsson.
Lennart Schuss startar investeringsbolag tillsammans med Peder Johnsson. Bild: Eddie Ekberg

Schuss startar investeringsbolag

Bolag Lennart Schuss och Stendörrens grundare Peder Johnsson startar ett investeringsbolag som ska rikta in sig på miljonprogramsfastigheter i Mälardalen.
Publicerad den 20 Augusti 2013

Lennart Schuss lämnar i och med det här delvis Tenzing, som han började arbeta för förra året.

- Men jag blir kvar som senior konsult och sitter kvar i styrelsen. Jag har också kvar mitt skrivbord på Tenzing, men vi kommer på det nya bolaget att arbeta från Stendörrens kontor på Strandvägen, säger Lennart Schuss.

Lennart Schuss berättar att det nya bolaget, som ännu inte har något namn, kommer att använda sig av ett nytt koncept för att kunna renovera miljonprogram på ett kostnadseffektivt sätt.

- Stendörren äger ett bolag som heter Bosystem, som importerar byggmaterial från Kina. Det här innebär att renoveringarna blir mycket kostnadseffektiva och vi ska därmed ganska snabbt kunna få bra avkastning på investeringarna, säger Lennart Schuss.

Peder Johnsson har i dag inget ägande i Stendörren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige