Image

Savills vinner tillbaka förvaltningsuppdrag

Bolag Savills har vunnit tillbaka totalförvaltningsuppdraget för Lärarförbundet i Stockholm. Uppdraget gäller förvaltning, uthyrning, projektledning och fastighetsskötsel åt Lärarförbundet och avser elva fastigheter.
Publicerad den 13 December 2016

Uppdraget, som omfattar en total uthyrningsbar yta på cirka 40 000 kvadratmeter varav cirka 60 procent är kommersiella lokaler, startar den 1 januari 2017 och kommer att ledas av Linda Orup.

– Vi tappade Lärarförbundet i april 2013 efter en genomförd upphandling under hösten 2012 så det är extra roligt att detta är en kund som kommer tillbaka, säger Anders Nyström, vd och koncernchef för Savills i Sverige.

Lärarförbundets val av Savills som samarbetspartner har skett efter en lång upphandlingsprocess där samtliga anbud noggrant värderats, såväl utifrån kvalitet och pris som mot bakgrund av historik och förväntningar på framtiden.

– Vi tror att Savills i det här läget är den förvaltare som kan hjälpa oss att nå våra mål på bästa sätt och tilldelar därför Savills förvaltningsuppdraget. Jag ser fram emot ett intensivt samarbete, säger Stefan Lindhoff, nytillträdd vd för Lärarförbundets nya fastighetskoncern Gemfast.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige