Image

Savills växer – rekryterar fyra

Bolag Savills förstärker värderingsteamet med en senior värderare, Marielle Almgren. Teamet har också utökats med två juniora värderare, Riham Mustafa och Rickard Carls. Samtidigt förstärks transaktionsteamet av en analytiker, Rasmus Östlund.
Publicerad den 28 Augusti 2017
Marielle Almgren. Bild: Savills
Marielle Almgren. Rasmus Östlund, Siham Mustafa och Richard Carls. Bild: Savills
Rasmus Östlund, Siham Mustafa och Richard Carls.

Marielle Almgren anställs som senior värderare med kundansvar. Hon är utbildad lantmätare vid KTH och har en gedigen och bred erfarenhet av fastighetsbranschen, både från ägar- och konsultsidan. Marielle Almgren kommer närmast från Real Competence där hon har haft uppdrag åt Vasakronan och AMF Fastigheter. Hon har tidigare arbetat många år på Kungsleden.

– Marielles breda kompetens och förståelse för många av våra tjänster gör att hon blir ett värdefullt tillskott inte bara för värderingsteamet, utan även för hela Savills, säger Anders Nyström, vd och koncernchef på Savills Sverige.

Värderingsteamet förstärks också av Riham Mustafa och Rickard Carls, båda är nyutexaminerade från samhällsbyggnadsprogrammet på KTH.

Samtidigt ansluter Rasmus Östlund till transaktionsteamet med placering i Stockholm. Rasmus Östlund är utbildad på Chalmers och har även en master inom fastigheter från Cass Business School i London. Han kommer närmast från Colliers.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige