Image
Sofia Tholerus.
Sofia Tholerus. Bild: Savills

Savills stärker sitt värderingsteam

Bolag Savills Sverige har anställt Sofia Tholerus som senior värderare. Sofia Tholerus tillträder sin nya tjänst direkt och med det markeras starten för Savills värderingsverksamhet i Malmö.
Publicerad den 18 Januari 2024

Sofia Tholerus har över 20 års erfarenhet inom den svenska fastighetssektorn, bland annat från Ikano och Drott.

Savills har nu ett 22 personer starkt värderingsteam i Sverige.
– Vi fortsätter att se ett stort antal nya förfrågningar från både nya och befintliga kunder i södra Sverige och Sofia kommer att vara ett viktigt tillskott till vårt starka team i Sverige för att hjälpa tillgodose denna efterfrådan, säger Marcus Kindbom, Co-Head of Valuation på Savills Sverige.
– I takt med den ökande efterfrågan på de nordiska marknaderna har vi utökat våra team och kompetensområden för att kunna erbjuda den allra bästa servicen till vår kundbas. Sofia kommer att stärka samarbetet mellan Savills-teamen i Sverige och Danmark, säger Niklas Samuelsson, vd för Savills Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige