Image

Savills stärker investeringsteamet

Bolag Med Robert Treutiger på plats fortsätter Savills stärka sitt investeringsteam. Nu rekryterar man fyra nya medarbetare.
Publicerad den 22 Maj 2018

Sedan en tid tillbaka är Robert Treutiger på plats och nu börjar Savills nya investment-team ta form. Totalt har bolaget inom kort ett starkt team på tio medarbetare bestående av allt från rådgivare till projektledare och analytiker.

– Det känns bra att äntligen vara igång på Savills som har fått till en bra mix av olika kompetenser och jag är mycket glad att vi påbörjat denna resa tillsammans, säger Robert Treutiger Chef Investment på Savills i Sverige.

– Vi har högt satta förväntningar på vårt nya transaktionsteam som jag är övertygad har nätverket och engagemanget vi behöver för vår fortsatta expansion", säger Anders Nyström, vd för Savills i Sverige.

Rasmus Östlund, analytiker fd. Colliers - började i höstas.

Johan Ericsson, senior advisor, fd. Catella m.m. - anslöt i vintras.


Ytterligare rekryteringar har alltså skett under våren. De nya är:

Patrik Nordh, projektledare, kommer från egen verksamhet, började i April.

Staffan Dahlén projektledare, fd. Stena Fastigheter startar i Juni.

Lukas Theander, analytiker, nyexaminerad från KTH - startar i Juni.

Christofer Sköld, projektledare/analytiker fd. Oscar Properties - startar i Augusti.

Onur Güler, projektledare fd. Bjurfors Näringsliv Property Advisors - startar i Augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige