Image

Savills rekryterar vd för förvaltningsverksamheten...

Karriär Savills har rekryterat Anders Nyström som head of property management och vd för Savills Förvaltning med placering på Stockholmskontoret.
Publicerad den 5 Juni 2012
Bild: Savills

Anders Nyström är ingenjör från KTH och har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning från Gyllenforsen och Newsec Asset Management. Närmast har han varit chef för förvaltningen på Einar Mattsson med ansvar för såväl egna fastigheter som externa kunders.

Savills har för närvarande cirka 600 000 kvadratmeter under förvaltning i Sverige och över 15 miljoner kvadratmeter i övriga Europa.

- Savills befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas genom samarbetet mellan olika kompetensområden och det känns mycket intressant att få leda förvaltningsteamet i detta arbete, säger Anders Nyström.

- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Anders, som med sin stora erfarenhet av extern förvaltning och sitt kontaktnät kommer att kunna ytterligare stärka Savills ställning i marknaden, säger Ulf Nilsson, vd för Savills Sweden.

Anders kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och kommer att börja sin anställning de 20 augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige