Image
Robb Simpson och Viktor Pettersson.
Robb Simpson och Viktor Pettersson.

Savills rekryterar två till Stockholmskontoret

Karriär Savills förstärker sitt Stockholmskontor med Robb Simpson och Viktor Pettersson.
Publicerad den 31 Augusti 2022

Savills Sverige har anställt Robb Simpson och Viktor Pettersson till sitt investeringsteam.
Båda kommer att vara baserade på byråns Stockholmskontor.

Robb Simpson är uppvuxen i Skottland och har bott i Sverige sedan 2010. Han har bland annat arbetat för BNP Paribas Real Estate, Catella och varit med och startat Cityhold, ett företag som investerar i fastigheter för Sveriges AP1 och AP2:s räkning.

Viktor Pettersson kommer från Atrium Ljungberg där han som en del av transaktionsteamet ansvarade för såväl värderingar som investeringsmodellering. Han har tidigare arbetat för Cushman & Wakefield.

– Jag är glad att vi har kunnat rekrytera Robb Simpson och Viktor Pettersson. Deras stora erfarenhet av den svenska och bredare europeiska investeringsmarknaden kommer att vara ovärderlig för våra nuvarande och framtida kunder, säger Carolina Herling, investeringschef på Savills Sverige.

– Jag är glad att välkomna Robb och Viktor, som båda är högt ansedda i branschen och som ytterligare kommer att stärka vårt investeringserbjudande, säger Niklas Samuelsson, VD för Savills Sverige.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige