Image
Fredrik Carlman.
Fredrik Carlman. Bild: Tenant & Partner

Savills rekryterar ny Head of Occupier Services

Bolag Savills fortsätter sin satsning på hyresgästrådgivning och rekryterar Fredrik Carlman som Head of Occupier Services.
Publicerad den 9 December 2021

Fredrik Carlman har flerårig erfarenhet från hyresgästrådgivning och ledande befattningar. Han kommer närmast från Tenant & Partner.
– Jag ser fram emot att stärka och vidareutveckla teamet och Savills erbjudande inom Occupier Services. Savills har ett affärsdriv och stora tillväxtambitioner, det ska bli spännande att leda arbetet vidare på den resan, säger Fredrik Carlman.
– Vi är glada och stolta över att ha rekryterat Fredrik! Med sin kompetens och bakgrund är han helt rätt person för det fortsatta byggandet av Occupier Services, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency.
– Med rekryteringen av Fredrik har vi en viktig position på plats och kan ta ett stort kliv framåt i utvecklingen av våra tjänster inom hyresgästrådgivning. Helt i linje med Savills vision framåt, säger vd:n Niklas Samuelsson.

Fredrik Carlman tillträder sin tjänst den 7 februari.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY