Image

Saveros: Inget samband

Bolag Meddelandet om att Hifabs vd Jeanette Saveros säger upp sig kom i princip samtidigt som den förlorade hovrättsdomen. - Olyckligt att de båda sakerna sammanföll, men det finns inget samband, säger Jeanette Saveros till Fastighetssverige.
Publicerad den 30 Oktober 2015
Jeanette Saveros. Bild: Hifab
Jeanette Saveros.

Jeanette Saveros säger att hon sa upp sig för att det uppdrag hon hade när hon tillträdde är genomfört.

- Det har varit en rejäl resa. Vi har haft för låga marginaler tidigare och har byggt upp en plattform för att göra bolaget mer lönsamt framöver. Det har kostat mycket men nu känns det som att vi är där och då känns det rätt att lämna över till någon annan.
Jeanette Saveros blir kvar på Hifab under sin sex månader långa uppsägningstid.

Vad ska du göra sedan?
- Jag vet inte, jag är väl lite okonventionell i det. Jag ska landa i det här och fundera. Samtidigt blir jag kvar och stödjer Elisabeth Brattström som är tillförordnad vd.

Hur känns det att de här två nyheterna sammanföll?
- Det är klart att det är olyckligt men det finns som sagt inget samband. Vi har informerat personalen och gett dem samma information som den vi förmedlar utåt. Att jag slutar har inget samband med domen. Den handlar om något som hände innan Rimp AB blev en del av Hifab. Det här är en ägarfråga som drabbar moderbolaget. Hifab AB, där verksamheten bedrivs, ska inte påverkas.

Jeanette Saveros har arbetat inom Hifab sedan 2005. Hon har varit vd för bolaget sedan 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige