Image

Sahibzada vd för nystartat bolag

Karriär Karim Sahibzada, medgrundare av Hemfosa Fastigheter, och Tobias Emanuelsson, medgrundare av Scandinavian Property Group, har rekryterats till Brunswick Real Estate (“BRE”) för att leda den nya verksamheten Brunswick Alternative Strategies (“BAS”).
Publicerad den 5 September 2016
Karim Sahibzada. Bild: Hemfosa
Karim Sahibzada.

BAS kommer att agera inom alternativa strategier för fastighetsinvesteringar - till en början med fokus på infrastrukturrelaterade fastigheter – med ett erbjudande som kompletterar den befintliga verksamheten inom BRE.

– I dagens marknadsläge med investerare som söker efter alternativa kassaflödesgenererande investeringar med långsiktigt stabila avkastningar, samtidigt som flera infrastrukturrelaterade sektorer söker investeringspartner, så ser vi en ökad möjlighet inom infrastruktur och andra alternativa fastighetsinvesteringar. BRE:s globala nätverk av investerare, track record av goda investeringar och kundfokuserade företagskultur gör BRE till en perfekt partner för oss, säger Karim Sahibzada, vd för Brunswick Alternative Stategies.

– Följande på ett antal strategiska rekryteringar inom BRE så är jag mycket glad över att meddela att Karim och Tobias ska leda vår nya satsning BAS. De har båda två gedigen erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika verksamheter. Det nya bolaget är helt i linje med vår ambition att erbjuda anpassade och differentierade strategier åt våra kunder. Givet rådande marknadsläge så tror vi att tidpunkten för att starta BAS är helt rätt, säger Peter Leimdörfer, co-managing partner för Brunswick Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige