Image

Så blir nya Castellum – förre Norrporten-vd:n lämnar bolaget

Bolag Castellum har inlett en process för att reducera antalet regioner – från fem till fyra. I processen försvinner förre Norrporten-vd:n från Castellum.
Publicerad den 25 Januari 2017
Jörgen Lundgren. Bild: Norrporten
Jörgen Lundgren.

Avsikten är att förvaltningen i Sundsvall respektive Gävle, som nu utgör region norr, ska slås samman med region Stockholm under ledning av Anders Nilsson, vd Region Stockholm.

Jörgen Lundgren, vd region norr, lämnar i sommar på egen begäran sin tjänst för att tillträda som vd i ett investmentbolag. Han var vd i Norrporten fram till Castellums förvärv av bolaget förra året.

– Jag vill tacka Jörgen för hans genuina engagemang samt de insatser han gör för integrationsarbetet efter vårt köp av Norrporten – och önskar honom allt gott i framtiden, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige