Image
Hedi Kurda och Roger Ekström.
Hedi Kurda och Roger Ekström. Bild: Jennifer Forsell, Home Q

Roger Ekström ny styrelseordförande i Home Q

Bolag Den snabbväxande uthyrningsplattformen för fastighetsbolag, Home Q, tillsätter fastighetsprofilen Roger Ekström som ny styrelseordförande. Detta som ett led i att professionalisera styrelsen och förbereda bolaget inför nästa tillväxtfas.
Publicerad den 29 Januari 2020

Roger Ekström, tidigare vice vd i Fastighets AB LE Lundberg, tar över ordförandeklubban efter grundaren Hedi Kurda, som fortsätter som vd och styrelseledamot.

– Vi har vuxit snabbt och har under 2019 knutit till oss bolag som Stena Fastigheter, Wallenstam och Skandia Fastigheter. Vi känner oss mogna för ett mer strukturerat styrelsearbete. Roger är en fantastisk person, både personligt och erfarenhetsmässigt. Han kommer tillföra stort värde med sin branschkunskap och erfarenhet av att leda styrelser. Att han är en Linköpings-profil är givetvis en bonus för oss med rötter i Linköping, säger Hedi Kurda, vd och grundare.

Roger Ekström är bland annat styrelseordförande i Linköping HC. Han kommer att leda en styrelse bestående grundarbröderna Kurda och investerarrepresentanten Edward Åhman, från familjen Åhman.

– Home Q är ett spännande bolag med en väldigt bra produkt. Det ligger samtidigt rätt i tiden med fastighetsägare som har allt högre krav på specialiserade system och en bostadsbrist som bara blir svårare på en fragmenterad marknad. Det känns även kul att jobba med Hedi, jag var en av de första fastighetsägare Home Q träffade när jag var på Lundbergs. Cirkeln är sluten, säger Roger Ekström, ny styrelseordförande i Home Q.

Ni träffar Home Q på Fastighetssveriges event Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som hålls i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping i morgon. Home Q är ett av partnerföretagen där.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY