Image

Rikshems studentbostäder till Bostad Luleå

Bolag Rikshem har tecknat samarbetsavtal med Bostad Luleå som kommer att förmedla Rikshems studentbostäder på orten. Därmed blir Rikshem det första privata bostadsbolaget i Luleå att förmedla sina studentbostäder via Bostad Luleå.
Publicerad den 29 Maj 2018

Från och med februari 2019 kommer Rikshems studentbostäder att förmedlas via Luleås kommunala bostadsförmedling Bostad Luleå.

– Vi är glada över att fortsätta det goda samarbetet med Luleå kommun genom ett samarbetsavtal för studentbostäder. Det gör det enklare för studenterna att kunna söka bostad på ett och samma ställe, säger Anna-Karin Eriksson, regionchef Norra Sverige, Rikshem.

Avtalet gäller Rikshems 150 studentlägenheter och studentrum i Luleå. Förmedling av Rikshems övriga lägenheter i Luleå berörs inte och uthyrning av dessa sker fortsatt genom Rikshems egen bostadskö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY