Image
Rikshem rekryterar Catrin Viksten.
Rikshem rekryterar Catrin Viksten. Bild: Rikshem

Rikshem rekryterar Catrin Viksten

Karriär Catrin Viksten, idag förvaltningschef på Stenvalvet, blir chef samhällsfastigheter på Rikshem. Tjänsten är nyinrättad och ingår i ledningsgruppen. Catrin tillträder i april 2022.
Publicerad den 26 Januari 2022

Catrin Viksten har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från Hemsö, Ersta fastigheter och Magnolia Bostad och har arbetat som såväl fastighetsförvaltare, som fastighetschef och chef samhällsfastigheter. Hon har en MBA från Stockholm School of Business och är även diplomerad fastighetsförvaltare.
– Vi har stor potential i våra samhällsfastigheter som vi vill ta vara på och Catrin kommer att bli en viktig förstärkning i vårt arbete med att utveckla denna del av vår verksamhet. Hennes erfarenhet från såväl förvaltning som affärsutveckling och från både fastighetssidan och brukarsidan kommer vara en stor tillgång, säger Anette Frumerie, vd Rikshem.

– Rikshem har ett spännande bestånd, en professionell organisation och en långsiktighet i affären som jag lockas av. Jag är glad att ha fått förtroende att kliva in i den här nya rollen där min kompetens, med både verksamhets- och fastighetsperspektiv, kommer kunna bidra till Rikshems utveckling inom samhällsfastigheter, säger Catrin Viksten, tillträdande chef samhällsfastigheter.

Catrin Viksten tillträder tjänsten den 1 april 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige