Image
Sonja Ståhl.
Sonja Ståhl. Bild: Rikshem

Rikshem rekryterar Årets Unga Fastighetskvinna 2018

Karriär Rikshem har rekryterat Sonja Ståhl som fastighetschef i Helsingborg. Hon kommer närmast från Willhem och tillträder sin tjänst på Rikshem i början av juni. Hon kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Helsingborg omfattande drygt 3500 lägenheter.
Publicerad den 16 Mars 2022

Helsingborg är en av Rikshems största orter i Sverige med ett brett bestånd av lägenheter fördelat på 15 områden i staden.
– Jag ser fram emot att påbörja min resa på Rikshem som är ett framåtlutat bolag med höga ambitioner där jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan bidra till utveckling. Rikshem är det ett av de största fastighetsbolagen i Helsingborg vilket innebär ett betydelsefullt ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med mina engagerade medarbetare nå våra mål i alla perspektiv, inte minst kundperspektivet säger Sonja Ståhl, tillträdande fastighetschef Rikshem i Helsingborg.

Sonja Ståhl fick 2018 Fastighetssveriges utmärkelse "Årets Unga Fastighetskvinna". En del av motiveringen: "Årets Unga Fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället…."

– Vi vill att Rikshem ska bidra till goda insatser för samhället. Med Sonjas erfarenheter och väl dokumenterade drivkraft kommer hon tillsammans med våra medarbetare att kunna utveckla förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Helsingborg. Jag är glad över att en talang som Sonja har valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige