Image

Rikshem köper mer i Helsingborg

Transaktioner Rikshem köper två fastigheter med 26 lägenheter i Helsingborg.
Publicerad den 6 Maj 2014
Ilija Batljan. Bild: Rikshem
Ilija Batljan.

Rikshem fortsätter att växa i området Eneborg i Helsingborg genom att förvärva fastigheterna Fjärilen 17 och Nunnan 1. Fjärilen 17 är byggt 1920 och består av fyra våningar med 11 lägenheter. Nunnan 1 är ett femvåningshus från 1937 och består av 15 lägenheter.

- Vi är stolta över att kunna förvärva ytterligare hyresrätter i Eneborg. Rikshem har sedan tidigare flera fastigheter i området vilket gör att vi som fastighetsägare kan satsa ännu mer på området och framför allt ungdomarna, säger Ilija Batljan, vice vd på Rikshem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY