Image

Rikshem i ny satsning – bygger bostadsrätter

Bygg/Arkitektur Rikshem ska bygga 51 bostadsrätter i Knivsta. - Det här är startskottet för vår satsning på produktion av bostadsrätter, säger Rikshems vd Jan-Erik Höjvall.
Publicerad den 1 Augusti 2013
Jan-Erik Höjvall. Bild: Rikshem
Jan-Erik Höjvall.

Det är första etappen om totalt cirka 150 lägenheter, där såväl bostadsrätter, hyresrätter, trygghetsboenden och kooperativa hyresrätter ska byggas. Med denna blandning av boendeformer erbjuder Rikshem bostäder för såväl unga som gamla.

- Det här är startskottet för vår satsning på produktion av bostadsrätter. Särskilt roligt är att det sker i Knivsta som ligger strategiskt mellan Stockholm och Uppsala. Vi har redan ett stort intresse för lägenheterna, säger vd Jan-Erik Höjvall.

Rikshems entreprenör är Lindbäcks Bygg. Byggstart sker i oktober 2013 och första inflyttning i september 2014.

- Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan komplettera varandra med oss som helhetsleverantör av ett nyckelfärdigt boende och Rikshem som fastighetsutvecklare, säger Stefan Lindbäck, vd på Lindbäcks Bygg AB.


Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige