Image

Riksbyggen startar försäljning i Höganäs

Bolag Bonum, Riksbyggens koncept för seniorbostäder, inleder nu försäljningen av ett nytt seniorboende med 29 bostadsrätter i Folkparken i Höganäs.
Publicerad den 16 November 2016
Riksbyggen startar försäljning en av seniorbostäder i Bonum Brf Keramikern i Höganäs. Bild: Riksbyggen
Riksbyggen startar försäljning en av seniorbostäder i Bonum Brf Keramikern i Höganäs.

– Riksbyggen vill bidra till utvecklingen av Höganäs och ett steg i det arbetet är byggandet av Bonum Brf Keramikern och tillföra fler seniorboenden som det råder brist på idag. De nya lägenheterna byggs centralt och nära till vattnet mitt i Folkparken och byggstarten beräknas till 2017, säger Alexandra Gedda, försäljnings- och marknadsansvarig vid Bonum seniorboende.

Den demografiska utvecklingen i Skåne innebär att gruppen äldre blir större och att fler boenden som är anpassade för en äldre målgrupp behöver byggas. Bonum vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns en så kallad Bonumvärd till hands.

– Många äldre efterfrågar idag ett boende som håller hög kvalitet och ger möjligheten att vara aktiv och fortsätta leva ett rikt liv. Intresset extremt stort för Riksbyggens Bonum-projekt och i Höganäs har vi över 400 personer i kö. Det fina läget vid Folkparken bidrar också till det stora intresset, säger Alexandra Gedda.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige