Image

Riksbyggen köper 7-Fast

Transaktioner I och med köpet blir 7-Fast ett helägt dotterbolag till Riksbyggen, vilket stärker Riksbyggens position i Sjuhäradsbygden.
Publicerad den 21 Mars 2017

– 7-Fast är ett företag med en hög servicenivå och med många kompetenta medarbetare som vi från Riksbyggen vill ta vara på och utveckla. Det är mycket glädjande att 7-Fast blir ett dotterbolag till Riksbyggen, säger Åsa Martinsson, marknadsområdeschef för Riksbyggen i Knallebygden.

Förvärvet innebär samordningsfördelar och möjligheten att bygga stark och kompetent organisation, vilket kommer alla Riksbyggens och 7-Fast kunder till godo. Riksbyggen har sedan en tid varit delägare i 7-Fast men blir nu helägare.

– Riksbyggen och 7-Fast har redan samarbetat under tre års tid. Det innebär att förvärvet inte kommer att innebära några dramatiska förändringar, säger Åsa Martinsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige