Image

Riksbyggen administrerar Gekås hyresrätter i Falkenberg

Bostäder Gekås i Ullared kommer att uppföra 126 hyresrätter i Falkenberg. Uppdraget att administrera och hyra ut hyresrätterna har gått till Riksbyggen.
Publicerad den 1 Mars 2017
Totalt blir det 126 nya hyresrätter i Falkenberg. Bild: Riksbyggen
Totalt blir det 126 nya hyresrätter i Falkenberg.

– Vi är väldigt glada över att Gekås har valt Riksbyggen att sköta administrationen av deras hyresrätter. Satsningen har fått stor uppmärksamhet och mejl och telefonerna har gått varma sedan detta blev känt, säger Kjell Sawelin, säljansvarig på Riksbyggen i Halland.

Gekås kommer att bygga 126 hyresrätter på Monarkivägen med namn Monarkihusen på Kristineslätt i Falkenberg. Den första etappen, ett sexvåningshus, ska preliminärt stå klart i maj/juni 2018. Etapp två, ett sjuvåningshus ska stå klart i augusti/september 2018 och den sista etappen som består av ett åttavåningshus beräknas vara klart i december 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY