Image

Rekordkryssning i gassande sol

Event Sommarvärme, bubblande drycker och ett gnistrande vatten. Dessutom ett lerduveskytte som verkligen engagerade deltagarna. Lokalnytts räkkryssning blev en succé – Det är helt klart en av de bästa återkommande tillställningarna, sade Carl Flankert på Profi.
Publicerad den 22 Maj 2014

Lokalnytts 13:e räkkryssning i går kväll lockade närmare 100 personer från fastighetsbranschen, vilket är rekord. Även vädergudarna lyckades slå något slags rekord genom att bjuda på rena högsommarvärmen denna onsdag i maj. Vilket uppskattades av samtliga branschkollegor, som inledde färden ut i skärgården med ett glas Champagne på ett solgassande däck. Därefter väntade en läcker räkbuffé innan det var dags för lerduveskyttet.

Trots att Pia Lövbom på Bjurfors missade samtliga duvor lyckades hon coacha sitt lag till seger.

– Jag hade ett fantastiskt lag med bara goa kollegor, kommenterade hon vinsten.

En av dessa var Carl Flankert som trots att han är djurvän visade sig vara en hejare på att träffa duvor.

– Jag fick rådet av coachen Pia Lövbom att sikta på duvan, då gjorde jag det, skrattade mästerskytten, som när båten på hemvägen sakta närmade sig Gröna Lund summerade kvällen.

– Det har varit fantastiskt, kvällen är underbar och maten var riktigt god.

Lokalnytts säljchef Johan Bäckman var nöjd med arrangemanget.

– Mixen av vädret och rekorduppslutningen av härliga kollegor gjorde att det blev riktigt lyckat.

Även Lokalnytts ägare och vd, Rolf Andersson, hade enbart positiva ord att säga om kvällen.

– Jag tror alla har njutit av kvällen. Vi har så många trevliga kunder och vänner som gör att en sådan här tillställning blir lyckad.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige