Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick Real Estate

Regio utvecklar drygt 1 600 kvadratmeter åt Radonova i Uppsala

Uthyrning Regio har tecknat avtal med Radonova om nyproduktion och förhyrning av 1 634 kvadratmeter verksamhetslokaler i Fyrislund, Uppsala kommun. Inflyttning planeras till slutet av 2023.
Publicerad den 6 Oktober 2023

Radonova är Sveriges ledande laboratorium för mätning av radon i bostäder, arbetsplatser, flerbostadshus, och grundades 1986 i samband med Tjernobylolyckan, då en grupp forskare vid Uppsala universitet fick i uppdrag av Sveriges regering att mäta det radioaktiva nedfallet i och utanför Sverige. Radonova har mätt radon i större skala sedan 1989 och är även medlemmar i Svensk Radonförening. Radonova är ett företag inom Lagercrantz Group.

Regio, i samarbete med Reimnor som lokal partner, kommer att utveckla en byggnad om 1 634 kvadratmeter för kontor och laboratorium samt produktion av mätutrustning.
– Som fastighetsägare av kommersiella lokaler i regionstäder kommer vi i kontakt med många olika verksamheter. Det är alltid lite extra roligt med fastighetsutveckling åt företag med speciell expertis, då det sätter höga krav på både samarbetet och de fysiska lokalerna, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.

Regio äger och förvaltar 50 675 kvadratmeter i Uppsala tillsammans med Reimnor.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige