Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio och ScandiNova i nytt hyresavtal

Uthyrning Fastighets AB Regio och Scandinova Systems har tecknat ett nytt hyresavtal om ytterligare cirka 1 700 kvadratmeter i en angränsande fastighet i Fyrislund, Uppsala. Expansionen, som ökar företagets totala lokalyta med över 40 procent, är menad att svara upp mot den ökade efterfrågan på Scandinovas produkter.
Publicerad den 10 Juli 2024

Inflyttningen kommer att ske i etapper, med start i september 2024. Scandinovas totala lokalyta kommer efter tillträdet att uppgå till cirka 5 750 kvadratmeter, vilket innebär en betydande ökning från företagets nuvarande 4 000 kvadratmeter. Lokalen som är belägen i den angränsande fastigheten på Typsnittsgatan 11, kommer att rymma både produktions- och lageryta.

– Det är mycket glädjande att vi har getts möjligheten att expandera till närliggande lokaler. Detta ger oss utmärkta förutsättningar att fortsätta vår tillväxtresa och stödja våra kunder i att nå nya framsteg, säger Niklas Edling, vd för Scandinova.

– Vi är glada att kunna erbjuda ScandiNova möjligheten för fortsatt tillväxt i våra lokaler i Fyrislund. Där kommer de bli väl omhändertagna av vår lokala förvaltningspartner Reimnor, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige