Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut i Örebro

Uthyrning Regio har sett en stark utveckling inom affärsområdet externhandel under 2020. I samarbete med P&E Fastighetspartner tecknas nu avtal med Chilli om 1 300 kvadratmeter butikslokaler, vilket blir den sjätte etableringen på kort tid inom Boglundsängen.
Publicerad den 10 November 2020
Annons
Image

Handelsområdet Boglundsängen i Örebro fortsätter att utvecklas i snabb takt. För ett år sedan kunde Regio och P&E Fastighetspartner berätta om planerna för omprofilering av området och nyproduktion av restauranger för de populära kedjorna Burger King, Chopchop och KFC, vilket följts av etableringar för Mio och Lekia/Babya. Det nu tecknade hyresavtalet med Chilli avser 1 300 kvadratmeter butikslokaler för möbler och inredning, med öppning under första kvartalet 2021.
– Externhandeln har haft en extremt stark utveckling under 2020. Vi förvaltar flertalet handelsområden över södra och mellersta Sverige och ser samma trend i statistiken överallt. Ökningen av omsättningen är ofta tvåsiffrig jämfört med motsvarande månader förra året, säger Jan-Christer Nilsson, partner på P&E Fastighetspartner.
– Vi har en långsiktig plan att skapa ett riktigt attraktivt handelsområde i Boglundsängen, med en genomtänkt mix av butiker och restauranger. Vi kan konstatera att efterfrågan på butiker för hem och fritid bara har vuxit sig allt starkare under Corona-pandemin, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en av Nordens ledande investerare med ett erbjudande som omfattar kapitalförvaltning inom fastighetsinvesteringar och kreditfinansiering. Investeringsverksamheten omfattar ett brett utbud av strukturer i kommersiella fastigheter från separata investeringsmandat för stora institutioner och internationella aktörer till projektutveckling av bostäder. Kreditfinansieringsfonderna är inriktade på säkerställd finansiering av kommersiella fastigheter i Norden. Teamet omfattar ca 50 personer i Stockholm, Helsingfors och London. www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY