Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut i Eskilstuna

Uthyrning Regio och Mälarstaden Asset Management har tecknat hyresavtal om 3 250 kvadratmeter i centrala Eskilstuna. Förhyrningarna omfattar kommersiella lokaler för ett flertal verksamheter inom service, hälsa, utbildning och handel.
Publicerad den 17 September 2020

Regios strategi är att arbeta nära marknaden tillsammans med lokala partners som delägare. I Eskilstuna har samarbetet med Mälarstaden resulterat i sju nytecknade hyresavtal med inflyttning det senaste halvåret. Uthyrningarna, till bland annat Manpower och Jensen Education, avser kommersiella lokaler i centrala Eskilstuna samt Sveaplan Centrum.

Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate, säger:
– Vi är både stolta och glada över att kunna dela med oss av positiva nyheter för hyresmarknaden i Eskilstuna. Att arbeta med lokala partners är grunden i vår förvaltningsstrategi och Mälarstaden gör ett jättebra jobb, vilket bevisas genom det stora antalet nya hyresavtal som har tecknats under den pågående Corona-pandemin.

Fastighetsbeståndet i Eskilstuna uppgår till drygt 100 000 kvadratmeter, vilket gör Regio till en av de större aktörerna inom kommersiella fastigheter. En omfattande ombyggnation och modernisering av Gallerian är påbörjad och nyligen startades ett detaljplanearbete för att vidareutveckla området vid Sveaplan, framför allt genom förtätning med nya bostäder.

Mia Ling, fastighetschef Mälarstaden Asset Management AB:
– Det är jätteroligt att ha kunnat hälsa många nya hyresgäster välkomna under året. Vi ser en optimism och fortsatt rörelse på lokalhyresmarknaden. Eskilstuna är en kommun som fokuserar mycket på nytänkande och hållbarhet, vilket återspeglas hos de kommersiella aktörerna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige