Image

Redito köper för 80 miljoner

Transaktioner Redito/Trophi köper Ica Kvantum-fastigheten i Stenungsund och en mindre handelsfastighet i Kristianstad för 80 miljoner kronor.
Publicerad den 29 November 2013

Säljare är ett danskt kommanditsällskap.

Fastigheterna kommer ingå i Trophi Fastighets AB, som består av drygt 100 handelsfastigheter på ett 80-tal orter i hela landet. Mer än 80 procent av portföljen utgörs av livsmedelsbutiker med Axfood och Ica som största hyresgäster.

- Ica Kvantum är ett av Sveriges mest framgångsrika butikskoncept och
butiken i Stenungsund är ett mycket gott exempel. Vi har nu skapat en riktigt fin portfölj och arbetar vidare med att fylla den med bra livsmedelsbutiker, säger Jan Björk, vd för Redito.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige