Image

Redito köper butiksfastigheter i Köping och Gävle

Transaktioner Hyresgäster i fastigheterna är bland annat Ica Maxi, Willys och Elgiganten. Värdet uppgår till 275 miljoner kronor och säljare är DPK Management. Fastigheterna kommer att ägas av Trophi.
Publicerad den 6 Oktober 2015

Fastigheten i Köping är köpcentrumet Biginn, som utöver Ica Maxi och Willys bland annat har H&M, Intersport, Dressman och Kicks som hyresgäster.

Arean uppgår till knappt 16 000 kvadratmeter. Närmare 75 procent av hyresintäkterna kommer från de två livsmedelsbutikerna.

Fastigheten i Gävle har en area på drygt 6 000 kvadratmeter och ligger i handelsområdet Valbo.

Utöver Elgiganten finns bland annat Siba som hyresgäst.

– Konkurrensen om objekten har ökat under året och det är därför glädjande att vi fortfarande kan köpa så pass attraktiva fastigheter. Genom affären stärker vi ytterligare vår position som ledande hyresvärd inom dagligvarusektorn i Norden, säger Jan Björk, vd för Redito.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY