Image
RED vinner en konkurrensutsatt markanvisning med sitt handelshus Match Point.
RED vinner en konkurrensutsatt markanvisning med sitt handelshus Match Point. Bild: RED

RED vinner markanvisning i Båstad för nytt handelshus

Bygg/Arkitektur RED – Rico Estate Development – har genom sin projektidé "Match Point" vunnit en konkurrensutsatt markanvisningstävling i Båstad kommun.
Publicerad den 18 Juni 2021

Markanvisningen avser en byggrätt som motsvarar drygt 6 000 kvadratmeter och är strategiskt belägen i direkt anslutning till infarten som leder in till Båstad. Ambitionen är att i nära samarbete med kommunen skapa en modern miljöanpassad handelsbyggnad med ett starkt dagligvaruerbjudande.

– Vi är mycket stolta över att ha lyckats vinna förtroendet av Båstad kommun och ser fram emot ett spännande projekt. Match Point kommer att kunna erbjuda Båstad ett bredare utbud genom en ny attraktiv och modern livsmedelsbutik i kombination med sällanköpshandel, säger Ronald Rico, vd på RED.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser Trianon på Signatur Fastigheter framöver: "Vi har två val…"

Bolag För Fastighetssverige berättar Olof Andersson, vd på Trianon, om vägen till tronen i Signatur Fastigheter – och planerna framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY