Image
Rolf Lundström.
Rolf Lundström. Bild: Svolder

Provobis Invest köper tio procent av Nischer Properties

Bolag Provobis Invest köper tio procent av rösterna och kapitalet i Nischer Properties av Investment Weps i Tjörn AB och DAMC AB.
Publicerad den 5 December 2019

Provobis Invest AB, som är ett helägt dotterbolag till Provobis Holding AB, är ett investmentbolag som företrädesvis investerar inom områdena bank och finans, fastigheter och investmentbolag. Värde skapas genom styrelsearbete, nära kontakter med företagsledningar samt genom tillförsel av kapital, kunskap och nätverk.

– Nischer Properties är ett spännande bolag med bra positionering som på kort tid byggt upp en fin projektportfölj, vi ser fram emot att vara en del av bolagets fortsatta utveckling, säger Provobis Rolf Lundström.

– Vi är mycket glada över att Provobis Invest blir en stor aktieägare i Nischer Properties. Rolf Lundström, vd för Provobis Invest är en stor förebild, hans långa entreprenörsskap och företagsbyggande sträcker sig över 50 år bakåt i tiden. Genom Provobis kontrollerar han en en omfattande börsportfölj med stora innehav i bland annat hotellkedjan Scandic, nischbanken Collector och investmentbolaget Svolder. Vi är mycket glada över att Provobis Invest valt att investera i Nischer Properties, säger David Aspehult, tf vd för Nischer Properties.

Nischer Properties är noterat på Nordic MTF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Bankerna ser vilken stark ägare vi har"

Bolag Per Ekelund, vd för Victoria Park och Hembla, berättar om månaderna som vd för två bostadsbjässar under pandemin, den senaste rekryteringen och hur han ser på framtiden för bolagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY