Image

Property Partner rekryterar från Veidekke

Karriär Property Partner, ena delen av Nordic PM, förstärker organisationen genom att rekrytera Gunnar Hansson från Veidekke.
Publicerad den 28 Januari 2015

Gunnar Hansson har en gedigen erfarenhet via ett flertal ledande befattningar på fastighetsägande företag och konsultföretag, där fokus har varit på att driva och utveckla värdeskapande tjänster inom uthyrning, förvaltning och fastighetstransaktioner. Han kommer närmast från Veidekke.

- Property Partner är en expansiv och snabbfotad aktör i fastighetsbranschen som haft en intressant utvecklingunder det knappa år som företaget existerat i sin nuvarande form. Det ska därför bli stimulerande att få vara en del av företagets fortsatta tillväxt, säger Gunnar Hansson.

- Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Gunnar, vars erfarenhet medför en värdefull förstärkning till vårt utbud av tjänster som fastighetskonsulter, och vi hälsar honom varmt välkommen till vårt team, säger Property Partners vd Marcus Gärdebrandt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige