Image

Property Partner får uppdrag av Axa Real Estate

Bolag Property Partner har tecknat ett avtal med Axa Real Estate gällande förvaltningen av fastigheten Järnet 4, i Stallsikens handelsområde invid riksväg 26 i Skövde.
Publicerad den 19 Februari 2015
Marcus Gärdebrandt. Bild: Property Partner
Marcus Gärdebrandt.

Fastigheten ägs av en fond som förvaltas av Axa Real Estate och uppdraget innebär att Property Partner får ansvar för förvaltningen av fastigheten, som med sin uthyrningsbara area om 11500 kvadratmeter bland annat inrymmer välkända kedjor som Mediamarkt, ÖoB, Rusta, Sova och Chilli.

- Vi är mycket glada över detta förtroende från Axa Real Estate och förhoppningsvis är detta början på ett långvarigt samarbete. Uppdraget innebär även att vi nu växer geografiskt och det är i linje med vår strategi, säger Marcus Gärdebrandt, vd Property Partner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige